Hoe

Om sporttest in te zetten hebben we drie verschillende pakketten samengesteld, waarin het meest volledige het totaalpakket is. We kunnen ieder pakket makkelijk inpassen in het professioneel jeugdplan of opleidingsplan van uw sport – vereniging of -bond.

Pakket 1.
Onderdeel 1a.
Een (bij)scholing in het analyseren en testen van de basiseigenschappen van bewegen van jeugdleden, voor de trainers en begeleiders gedurende ongeveer een uur. Dit vindt plaats op een cursusbijeenkomst voorafgaand aan het testmoment.

Onderdeel 1b.
Een testmoment van de deelnemers, 6 groepen van ieder maximaal 8 personen. Bij het testmoment zijn de trainers en begeleiders van uw sportvereniging aanwezig. Deze test is de nul-meting om van daaruit te starten.
sporttest 0-meting voor sportverenigingen en bonden

Pakket 2.
Onderdeel 2a.
Een (bij)scholing, in het verbeteren van de basiseigenschappen van bewegen van jeugdleden, voor de trainers en begeleiders gedurende ongeveer een uur.

Onderdeel 2b.
Een testmoment van de deelnemers, 6 groepen van ieder maximaal 8 personen. Bij het testmoment zijn de trainers en begeleiders van uw sportvereniging aanwezig. We testen nu de progressie die is geboekt naar aanleiding van voorgaande nul-meting. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat deze test aan het einde van het seizoen wordt gedaan. Na twaalf weken kan trainingseffect worden bereikt en dit is dus de minimale tijd die tussen de nul-meting en het meten van de progressie in moet zitten.

sporttest progressiemeting voor sportverenigingen en bonden

Totaalpakket.
In het totaalpakket is de invulling van bovenstaande pakketten samen. Dit pakket geniet onze voorkeur, omdat op deze manier een duidelijke progressie wordt geboekt en er waardevol gemeten kan worden. Omdat wij dit pakket aanbevelen verstrekken wij een korting van 10%.

pakket 1                                                           pakket 2

sporttest 0-meting en progressiemeting voor sportverenigingen en sportbonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *